Bones

Nu sitter jag här vid datan och småsneglar på bones på tvn, på 8an konstigt nog?... Har tagit på mig en slags "champange-ansiktsmask" som mamma säger är jätte bra. Vi sitter och kollar på resor, blir nog en vecka till St.tropez eller malta, jag bryr mig inte alls, bara det är varmt! Imorrn hänger jag med vurre hem till henne och myser lite, vi ska ha lite spel å vin kväll hade vi tänkt, får se om Anna och Amina kommer också, och Fia är hemma såklart :) <3

Vi har ju distansdag på fredag och eftersom vi inte fått något att plugga än så får vi väl se vad vi hittar på, kanske ska tvinga med vurre till stan nu efter löning å allt? Skulle behöva ett par höstskor!

Nu ska jag fortsätta läsa "När jag hör din röst" (grymt bra bok och sen sova.
puss

Ungar...

Eftersom att alla andra klagar på mammor och deras barn så får väl jag också göra det.. Jag älskar barn, jag vill ha ett, nu helst... MEN föräldrar som inte har pli på sina barn är det värsta jag vet, när man åker buss och det sitter en mamma med sin unge i knät som SKRIKER hela vägen från norrtälje till rimbo så är det INTE OKEJ. Jag blir jävligt förbannad och ville be mamman få tyst på ungen, men det gjorde jag såklart inte.. Jag är så glad att jag inte har några yngre syskon för dom skulle vara såååå bortskämda och jag skulle vara tvungen att ta hand om dom och det skulle suga ^_^  Men en liten bebis som jag får uppfostra själv skulle jag gäärna skaffa!

Scheeemat

Mitt schema:



Måndagar slutar vi 14.25
Den där sista lektionen på tisdagar ska vi försöka få flyttad, för en sån lång håltimme är verkligen kass...
Onsdagar går vi heldag, alltså 8.50-16.40
Torsdagar slutar vi 14.30 och fredagar har vi distans! :)
Nu ska jag kolla på tv och äta :


mmmmmm <3
puss

Första

Ja idag var då första riktiga skoldagen, vi fick faktisk skriva+tänka! Shiiiet.... Vi bara fått sett vårat "tillfälliga" schema, men som det ser ut nu så känns det ju grymt bra!! Men att vi har skåpen uppe på Natur känns fortfarande kasst, vi ska nog gå å snacka med rektorn någon dag, eller så säger vi till på programrådet istället. Jag, Fia och Vera har börjat fundera på om vi ska ha vårt stora projektarbete tillsammans också, det känns bra, men vi måste snacka lite med lärarna först!



Nu ska jag hjälpa mamma att laga mat för jag är grymt hungrig!
puss

Sådär

Sååådär, nu är jag hemma igen, mätt och belåten. Mamma och pappa var ute i skogen och plockade kantareller medan jag jobbar så vi har nu ätit världens godaste kantarellsås, jag längtar redan till mackan jag ska äta sen ikväll, hård macka med stekt svamp och salt, mmmmmmm..... Snart ska jag äta lite fruktsallad, köpte passionsfrukt på ica, det kan ju vara en av de godaste frukterna, äääälskar exotiska frukter!





puss

Kunde inte...

Kunde inte hålla händerna borta från den!


Slutar om 2 timmar nu, ska köra hem :)
puss

GAAAH

Min data gav upp igår, tur att bror min kom och fixade den samma dag så nu är allt nytt och fräscht! :) Igår vaknade jag runt 12.30 (kom hem vid 03) och kom på att eddie skulle ju ha lite lunch-fika-firande för att han fyllde 3 år i fredags så jag pallrade mig ner dit och fick hamburgare till frukost! Aweesome. Sen gick jag hem och starta datan som sagt och den ville öppna något alls... Så dagen gick åt att flytta över alla mina viktiga saker till en extern hårddisk och sen formaterade vi om datan. Vid 18 så åkte jag till bell i norrtälje, mötte upp denize vid flygis också. Vi satt ute på balkongen och mös å sen kollade vi på The Butterfly Effect, jag hade sett den innan men inte dom andra. Sen gick vi ut igen och då såg vi att en monster spindel hängde i taket.... så det tog ungefär 20 min innan vi vågade ta bort den ^^ Vi försökte elda och kasta vatten, men tillslut fick denize nog och slog till den med en tidning! ;p haha

Nu sitter jag på jobbet och är supertrött, men har sovmorgon en tag imorrn så jag kan gå upp vid 09 iallafall.
puss

Utgång

Sov hos vurre igår, vi kollade på hostel, ganska töntig film ^_^ Idag gick vi iallafall till Färsna gård med alla säk-treorna och fikade, sen gick vi tillbaka skolan och åt pastasallad till lunch, gott :) Mitt simkort dog också i mitten av allt det här, jag ska byta till abonnemang och då trodde jag självklart att jag skulle få det nya kortet INNAN det gamla dog, jag fick ju det idag, men posten kommer ju inte förens kl.11 såå! Jag gick iallafall hem till bell efter lunchen och drack kaffe (: Ikväll ska jag och denize ut, hörde att idag att flera skulle ut så vi får väl se om man springer på dom också. 

Jag tror att jag är allergisk mot brun utan sol... Kliar som satan runt ögonen :o


Nu ska vi börja laga och sen kommer bror och ska hjälpa mig med min virus data!
puss

Schoool

Japp då var sista-första dagen i skolan avklarad då! Inget alls är ordnat, som vanligt... Vi har inget schema klart alls, vi ska ha våra skåp på övervåningen i Naturkorridoren! Alltså visst det är inte så att jag tycker det är jobbigt att gå några meter längre till skåpen, men dom är så omoraliska. Förra året så säger dom "vi måste bli mer tajta å hälsa på varann, det ska inte vara vi och dom (med vi och dom menar dom Samsam och Samsäk) utan vi ska vara oss!" Men då istället flyttar dom ut oss från korridoren? Hur tänker dom då? Förstår inte... Orkar inte tjaffsa om det, är ju bara ett år kvar, men tycker bara synd om alla andra som kommer få det lika krångligt som vi fick det. 

Imorgon ska vi tydligen ta en promenad till färsna och fika där och sen får vi sluta. Isabell går sin första skoldag imorrn så jag ska trampa hem till henne efter och prata lite! :) 


puss


Maat

Nu ska jag käka mat (ovanligt sent för att vara mig men jag och denize smockade i oss en pizza i norrtälje, sista gången btw!) och sen ska jag duscha å tvätta håret med silvershampoo så kanske det ser lite bättre ut tills imorrn :) Egentligen så förstår jag inte varför jag alltid vill va extra snygg första dagen i skolan, ha nya kläder och så vidare, det är bara så det är ;p men som sagt så är ju det här sista-första-dagen-efter-sommarlovet-dagen i HELA MITT LIV! Det är ju helt sjukt, men så är det, vad jag ska göra när skolan är slut är ett mysterium.. Det skrämmer mig lite, så jag försöker att inte tänka mer på det ^_^ Jag ska iallafall ha på mig ett par ljusa jeans som jag köpte igår, en t-shirt som jag köpte igår och antagligen dom blommiga skorna, (om det inte är typ jäääääättte fint väder ute) då tar jag gladiator sandalerna istället. 

7 september öppnar nya friskis och svettis lokalen i Rimbo, allt på samma ställe, underbart! Tisdagar och Söndag ska jag gå på gympa (då är mats ledare och han har "roligast" program tycker jag!) Och sen blir det nog gym 1-3 gånger i veckan. Ska verkligen försöka hålla det den här gången, ska sluta äta chips och sånt, men lite godis behöver jag ibland, men bara i små mängder. 


Haha alltså ursäkta bilden, men mitt mål är att se ut sådär igen! 

puss

Norrtälje

Ja nu har jag vaknat, eller för 30 min sen ungefär,  snart ska jag pallra mitt arsle in till norrtälje för att fixa lite viktiga grejer med Denize.... ska kolla om jag hittar en kavaj aktig sak på HM också. 

Gammalt fyllefoto ^_^ (jag tror minsann att denize har min tröja, jag har alex tröja och willes keps?!) haha

puss

Regn?

Ja OM det regnar, himlen rasar och mitt internet blir så seeeeeeegt!

Idag har jag varit i stan med Denize och handlat, jag hittade två par skor, en tröja och ett par jeans :) köpte silvershampo också. 


Jag som ville hitta på något ikväll, men nu tänker jag fan inte sätta min fot utanför dörren :p Imorrn ska jag till norrtälje och fiiika med denize b.la! Vi får la seeeee hur det blir med allt....
puss



Dramaaa

Nu har jag färgat håreeeeet

Kollar på Laguna Beach nu, så mycket drama hela tiden så det blir töntigt ^_^
Men hur snygg är inte Lauren?

Har alltid velat haft hennes hår! Aweesome är det.
Imorrn åker jag och Denize till stockholm och handlar, måste ha nått att ha på mig på torsdag, skooooola. Nu ska jag fortsätta kolla på alla snyggingar

puss

Well

Satte alarm på 8.15 för att ringa ett samtal och sen somna jag om till 12, skööönt! Gickut och solade i en halvtimme sen vart det moln, såklart! Nu väntar jag bara på att tiden ska gå så jag får färga mitt hår :) ska cykla ner vid 14.30. Nu sitter jag och spelar mafia wars OCH farmville på facebook nu, dumma bror som fick mig att börja spela mafia wars och dummasöta harris som fick mig att spela farmville ^_^  


puss

Juste!

Igår så gick jag iallafall ner till min bror i någon timme, sen åkte jag till Norrtälje :) 
Jag och Denize satte oss ute i det fina vädret och drack lite, great :) 
Sen mötte vi upp Isabell och då drog vi till trägårn ett tag, men det sög så vi drog igen, jag tog 00.15 bussen hem och landade som sagt hemma hos Alex lite föööör länge. Han, jag och Marcus åt blåbärspaj, jag kommer inte ihåg hur den smaka... men den var säkert jätte god!

Nu är jag hemma efter en kväll i norrtälje (igen!), har ätit på donken med denize och träffade Alex där med, surprise! Börjar bli trött på den karln nu, träffar ju han hela tiden! ;O Nejdå jag bara skojja, blir nog aldrig trött på han. 

Imorgon ska jag färga mitt hår! Finally.. Och sen på tisdag åker jag och Denize till Stockholm för att snacka lite om våra tattoos och sen ska vi handla också, på torsdag är det ju skooola! 


puss

Dilemma

Jag hatar dilemman, för jag väljer alltid fel, alltid! Det spelar ingen roll om det är killar, stanna hemma eller gå ut, skicka ett sms eller inte, jag väljer alltid fel beslut...

De flesta dagarna och kvällarna så sitter jag hemma, ensam, men sen när det äntligen händer något, då ska ALLT hända samtidigt! Som ikväll, jag kan antingen gå till min bror på fest, åka på the voice 09 i kungsan med denize (jag vill se Promoe) eller gå ut på krogen i norrtälje...

Fest hos Bror
+ Han bor 5 min ifrån mig
+ Jag kan gå hem när jag vill (ska jobba imorrn)
+ Är nästan säker på att det kommer rolig folk dit
+ Me love World Tour....
+ Gratis dricka
- Jag kommer nog vara yngst där...
- Jag kan inte feströka där
- Vill inte bli för full, eller jag vill nog inte bli full alls...

The voice med denize
+ Promoe och Lazee uppträder
+ Det är fint väder ute
+ Denize <3
- Kommer hem sent
- Måste gå en massa
- Kommer vara trött imorgon
- Det kommer vara fullt med folk där
- Måste passa bussar

Krogen
+ Roligt att träffa folk
+ Denize <3
+ Kanske kommer bell till trägårn.
- Det är lördag, vi kommer inte in på teatern.
- Kommer slösa massa pengar
- Kommer hem sent
- Kan bli bakis... eller nej det blir jag inte ^_^

Why?

"Jag är hellre lycklig nu än om 25 år"



tror jag iallafall...

Spännande

Det kom in en tant nyss här på jobbet, hon ville ha ett plåster och sen efter så frågade hon vad det kostade... Lite snålt hade det nog varit att ta betalt för plåster, tycker jag iallafall, såklart fick hon det gratis.
Daniel är här med sin pappa också, skönt att se han igen, även fast vi sa ungefär 3 ord till varann... Hoppas det blir bra mellan oss någon gång, vill inte ha det såhär hela livet, han är viktig.



Ja ikväll är det fest hos bror min då, hans tjej har fyllt år, så jag ska väl gå dit och se vad som händer, jag kan ju styla med att jag äger på world tour på trummor och gitarr ;)


puss

Jaha..

Vad allt kan bli knasigt ibland, jag hatar det. 
Jag vill ha någon som kommer när man ringer, någon som ligger i min säng och älskar att vara där, någon som jag kan älska att titta på när den sover. Någon att ta på, jag saknar hud, fy vad jag saknar hud. Hatar att vara ensam på det här sättet. 



"Så sjung för allt du är värd i världens kallaste värld, jag snackar inte om vädret.
Ta reda på vem du är, gör nått du kallar ditt verk, de kommer alltid va med dig."

Trött tjej

Hoppas inte folk blir rädda när dom in här idag, jag måste se ut som en zombiie O_o
Jaha då är det skola på torsdag då, känns skönt faktiskt, att allt ska bli som vanligt igen, vad nu det är..
Känner att jag måste åka in till stan och handla lite innan, tisdag eller onsdag får det bli.


Det finns en person som är lite viktigare i mitt liv än den tror.

puss

Bilderna då.

Ja här kommer då lite bilder från göteborg, alltså resan var ju inte helt totalt 100% kass, såklart jag hade kul med min vurre, men det kunde bara blivit så mycket bättre. 

  
  
   
   
 

Det var kulturkalaset så det var lite konserter osv, vi såg Markus Krunegård på kvällen och på dagen spelade neverstore.
Det fanns en massa godis som såg jätte äckligt ut, och VI FICK SE SOLEN I GÖTEBORG, HELT SJUKT! skämt åsido ;) men förra året hade vi kasst väder hela veckan, så vi var glada.

puss

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från göteborg, har sovit några timmar i min älskade säng <3
Bussresan var inge rolig alls, jag sov högst en timma, vi var tvungen att byta buss 2 gånger för att den gick sönder, resten av resan lyssnade  jag på ledsen musik och grät för mig själv. 
inte så lyckad resa alls som jag hoppats på tyvärr, att folk kan vara så falska, det förstår jag inte alls.

"Helt ärligt så känns det typ.. fel att ses... Jag kommer ihåg hur mycket jag tänkte på dig efter att vi sågs förra året. Om vi skulle ses skulle jag vilja kunna göra något med dig, iallafall ha möjligheten. Känns bara dumt annars.. Hoppas du inte blir för arg på mig för det" 

Är du helt galen eller? För arg? JAG ÄR FAN SÅ JÄVLA MYCKET ARGARE ÄN DU TROR! Jag fattar inte vad du tror att jag vill, jag vill TRÄFFA dig, jag vet mycket väl att du har flickvän, det hade du förra året med, jag ville bara träffa dig, är det så mycket begärt? Jag kom till göteborg för att träffa dig, 98% var anledningen att träffa dig, fattaru?! Jag fattar ingenting, måste folk vara så jävla seriösa? Sen när kan man inte ha kompisar av det andra könet? Whaaaat?! Jag är så förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. 

Du kommer inte läsa det här ändå, det vet jag väl, men jag var tvungen att skriva av mig ändå, du är inte värd något av det egentligen. 

Jag visste att jag skulle åkt till norge istället, mest värt hade det varit. 

Godnatt

Nu har jag duschat och funderar på att sova, ska nog langa iväg ett mess till vurre först å se satt hon lever.
Åker här hemifrån vid 07 imorgon bitti, sen vid 15.30 är vi i göteborg :) yippiieee
Allt är packat och klart, (min väska gick precis igen) matsäcken gör jag imorgon när jag vaknar, ska bara ha en sallad och pastan är redan kokad, så det blir braa (Y)

Vurre och jag förra året i götet :)

Och såhär dåligt väder vill vi inte ha igen...:

godnatt! 
puss


Mums

Nu är det dags för förmiddagsfika:

+

Ser gott ut va? ;)

puss

Men guuuud

Shiiit va varmt det är, gick från bussen till jobbet idag, tar ungefär 15 min, helt kokhet är jag nu.
Jag måste ta en dricka, loka jordgubb/guava blir braaa (Y)
Imorrn är det göteborg! underbaaart, det kommer bli röjj!

Ungefär så här varm är jag, haha dagen vi hade bränt oss i turkiet, hur kunde jag gå ut sådär?!


puss

Soool

Sol idag, äntligen :) Nu kan jag få sola några några timmar, känns som att all min färg har försvunnit sen turkiet. Jag vill vara brun året ruuuuuuunt! Slipper man hålla på å sminka sig, gahh. Jag har äntligen lyckas skaffa långa naglar, wohoo, fast en har gått av, aj va ont det gjorde :/  


Här var jag brun!:

Nä nu ska jag smörja in mig med olja och gå ut och pressa!
puss

Rimbo

Imorgon är det alltså Rimbo dagen, ett event som uppfanns förra året, förut hette det något med natt... Å då var det konserter och sånt på en jätte stor scen, (jag kommer ihåg att jag var där med min kusin och vi ville ha autografer av "Balsam Boys" så vi sprang upp till mormor som bodde precis på centrum och hämtade papper!) men det är borta nu, nu är det några rimbo/norrtälje band som spelar, några som dansar och resten är mest för mindre barn, men eftersom jag ska dit med syrrans barn så gör det ju inget, annars hade jag nog inte gått ner, jag tänker iallafall sova till 10-11 sen sola någon timme och sen gå ner dit. jag behöver sova!

Rimbo stationshus år 1925:

Jag börjar känna lite smärta i halsen också, fan, jag vill inte bli sjuk nu! Jag kan inte! Vi ska ju till Göteborg på måndag, fuck, jag måste gå och äta lite vitaminer och sen sova.
Nattinatti
puss

Tarzan

Vi skippade spelen och kollade på Tarzan istället, den är så fiin! 
Man känner verkligen sig nöjd med sig själv när man kollar på den, den bevisar att man är lika mycket värd hur man än ser ut. 


Jag längtar till måndag nu

Jaja, jag ville bara säga det :) nu börjar How I met your mother!
puss

blip.se

Nu är jag hemma, precis ätit lax och potatis, mums!
Snart kommer Vilma och Edvin hit (syrrans ungar). dom tycker det är så kul att kolla på mig när jag spelar på blip.se, så det kommer jag få göra i någon timme nu.. 
Kom på att man måste ha med sig egna sänglakan så har packat ner det nu i min lilla resväska så får vi se hur mycket kläder jag får plats med ^_^ 


En liten Edvin med morfars glasögon:


En liten vilma för exakt ett år sen:

Vi hörs sen, nu kommer ungarna :) 
puss

Göteborg nästa!

Sitter på jobbet igen, surprise!
Nu är har vi bokat Göteborg på måndag jag och vurre :)
Vi ska bo precis vid liseberg, bara runt höret :)
Stannar bara i 3 dagar, måste hinna träffa ahmed och DJ iallafall, och mattias såklart, babe, har saknat han.
Ska dock sitta på en buss i 6 timmar från kl.09 till 15 på måndag, usch.



Nej nu ska jag äta lunch och sen gå ut och sola!
puss

The dangerous lives of altar boys

Är ensam hemma nu, mamma och pappa är i grisslehamn på en liten 24 timmars weekend. 
Har precis moggat i mig chips och kollar nu på The dangerous lives of altar boys på TV4 film, Emile Hirsch är så grymt söt i den ^_^ fast nu är han het

I'm in loooooved


Är jätte trött sen igår så ska nog gå å lägga mig tidigt. 
På måndag åker jag och vurre till göteborg, tre dagars tripp bara, för att träffa lite folk :) 


Jobb imorrn igen, på lördag är jag äntligen ledig, bara två dagar kvar sen kan jag sova ut, Denize ville gå ut imorrn igen men jag tror jag bangar det faktiskt. 

Middags dags

Nu ska jag börja laga min graciösa middag! (mamma och pappa är inte hemma...)

Här kommer lite bilder från igår :) 
   
    

hörs sen,
puss

Godmorgon värmen

Vaaaaaarmt! Bara man går ut en sekund så bränner det, önskar jag kunde ligga hemma och sola, men surprise! Jag sitter på jobbet.... Jag åkte in till norrtälje igår iallafall, Denize och Ida hoppade på bussen i hagen så fick sällskap, bell kom till norrtälje station när vi kom och då gick vi till vigelsjö för att förkröka.
Jag har köpt en jätte god shot! Seamen's Shot heter den, riktigt uppfriskande ^_^
Vi började röra oss mot trägårn vid 22, dom andra två hoppade över en hög grind men jag kom inte över så jag var tvungen att gå igenom en skog, förstår inte hur jag hittade ut :p ja vid den här tiden så var vi ganska så packade alla tre, men vi gick hem till bell iallafall för hon skulle byta skor, jag gick upp och tvättade mina händer och blev inlåst på toan, jag skrattade så jag grät, innan vi gick så sa hennes mamma "skratta inte i trappuppgången" självklart så skrattade vi då när hon sa åt oss att inte göra det.... :p Sen gick vi iallafall till trägårn, jag trodde inte jag skulle komma in, men det gjorde jag visst, isabell försvann med Ida, jag och denize satt vid ett bord och smsade med folk fick jag reda på nu...
Någon hade INTE comviq så nu har jag 6kr kvar... illa...
Vi blev hungriga så vi gick ut och tog en korv, (det måste föresten vara det smartaste, ett korvstånd utanför en krog, han måste tjäna väldigt mycket på det!) Träffade Novak där på trägårn med, det var lite, underligt... Jag tog iallafall 01.30 bussen hem och på den satt michael å stina. Träffade min kusin Jennie också ;p
Jag hade cykeln på rimbo station så jag gick å hämta den, sen så drog michael med mig helt fel väg hem så jag fick gå värsta omvägen, från hagen så följde en katt med oss hela vägen till michael så när han hade gått in så gick jag och jimmy hem till han och hämtade en sax för att klippa bort alla kattens tovor, hahahahah.
Sen cyklade jag hem iallafall och somna som en stock! Det var en rolig kväll men jag kände nog att jag fick i mig lite för mycket dricka, får ta det lugnare nästa gång.

Nu ska jag äta lunch och sen ska jag ut och sola!
pusspuss

Utgång?

Är på jobbet nu, sitter här och snorar, inte kul alls!
Denize vill gå ut ikväll, och det vill jag med, men jag vet inte om jag orkar, eller okej orkar gör jag, men alltså, kul å sitta där bland folk å snora!? Det är ju inte sådär jätte mysigt....

Snart är det dags att köpa allkort till friskis och svettis iallafall, dom har ju byggt en ny lokal i rimbo, så nu kommer säkert gympan vara varje dag! Men jag känner att jag behöver gymma lite med, iallafall 2 gånger i veckan, vi har ju ingen gympa alls i skolan det här året, men det är grymt skönt tycker jag. Vi fick ju faktiskt mvg i idrott B! Gud va nervöst det var när vi skulle få dom där lapparna, trodde aldrig jag skulle få mvg :)


Vera, Amina, Anna och Sara, MVG! :)

Nej jag ska nog göra lite nytta nu, torka av lite hyllor osv, så kan jag gå ut och sola senare!
puss

new things

Sitter hemma och snorar nu, jobbigt! Ska nog gå ner och kolla på tv snart.
Idag fick jag hem mina halsband från http://bettiesgalleria.com/ , lägger upp bild senare.
Har kollat på en massa hotell/vandrarhem/hostel i göteborg idag på jobbet eftersom
troligen så åker jag och vera ner dit på måndag och stannar till onsdag, vi får se hur det blir. På lördag är det rimbodagen ^_^ det ända som lockar är att Elina och Natalia ska sjunga och att min beccy ska dansa, så dom kommer jag kolla på iallafall. Sen på kvällen är det någon slags fest nere vid arkadien, pappas gamla band ska spela där. 


På picnik.com/  har jag gjort om den här bilden, gillar den sidan, gratis men ändå blir det grymt!

See ya later alligator

Hothot

Helluu, ligger i sängen nu, har duschat och målat naglarna (fick inte ha mitt 
rosa kvar för farmor för det skärde sig emot min röda jobb-tröja...haha) 
Hade en riktig fuldag idag, ville inte gå ut... så jäkla trött hela tiden också.



Sitter och lyssnar på Lady Gaga, hon har några låtar som jag inte hade hört förut som är 
ganska bra faktiskt :) Här kommer några bilder från igår: 

  
  

Nu måste jag sova, jobbajobbajobba imorrn, och nästa dag, och nästa dag osv.... usch

Godnatt, puss

Men ÅH!

Alltså, nu är det soligt ute.. Jag har lyckats få EN enda solig dag när jag har varit ledig
den här sommarn, EN DAG! Det är så kasst! Bra väder när jag jobbar, dåligt när
jag är ledig, helt stört. Så tråkigt att man måste vara så beroende av vädret, liksom,
är det dåligt väder så kan man inte göra något, vem vill sitta inne och kolla på film
på sommarn? Det har man ju de resterande 9 månaderna att göra, jävla Sverige,
fan att det ska vara så underbart de dagar det väl är varmt, då är det ju hur mysigt
som helst, en varm sommarkväll i Sverige, finns det något bättre? ... Tveksamt

Nu ska jag äta lunch, rester från det mamma och pappa åt igår (jag var ju på
grönan och åt langos) I matlådan har jag iallafall rotfrukter i ugn (dvs potatis,
paprika, lök, champinjoner och något annat som ser ut som en vit morot,
kommer inte på vad det heter nu...) köttbullar och tzatsiki :) den rotfruktsblandningen
är det godaste tillbehör till kött man kan ha, AWSOME!


ungefär såhär ser det ut:


pusspuss

Soligt idag

Halloj, sitter på jobbet igen.
Grannfesten var väl lite sisådär, jag gick hem vid 20.30 för att jag skulle åka in till
norrtälje, men sen så blev det inte så, och då stannade jag hemma istället, gick
och la mig ganska tidigt. Igår var vi på Lady Gaga på grönan iallafall, jag Isabell,
Felicia och Denize :) Det var grymt faktiskt, ingen playback och inget mimande,
allt var live, väligt snygga outfits hade hon också! Tänk om man hade så snygg
kropp, hon visade hela rumpan, och när hon sprang och hoppade så rörde sig
INGET, man såg bara musklerna, helt sjukt.



Jag och denize ville åka Insane men dom höll på och tjaffsa att den var stängd så
vi åkte uppskjutet istället eftersom vi redan hade köpt biljetter, den är så skön,
pirr i magen får man! Denize skrek som en dåre, försökte lugna ner henne genom att
sjunga "Stockholm i mitt hjärta" :) haha. Jag såg dessie med, och kenza på
tunnelbanan, wohoo ^_^

Vi hann även med att käka langos, gott! Skälla ut en tjej i mcdonalds kön som
försökte tränga sig (eller jag skällde) Skratta, skratta och skratta, (man kan inte
INTE skratta när man är med systrarna johansson) Prata skolfoton och vi hann
nästan köpa ; våfflor, nachos, öl, pizza och sockervadd.

Persika på jobbet

Halloj :)
Sitter här på jobbet och äter en persika, ska börja stänga snart så
jag å papi kan åka hem och börja fixa till grannfesten :)
Det har varit ganska mycket folk idag faktiskt, och jag har sålt 20 kokta korvar :o
Pappa har plockat kantareller också, så jag har rensat dom ^_^



Ikväll sitter hela västertorps gänget vid vändplan, kom på egen risk ;)

Imorgon hoppas jag på att någon vill följa med mig på Lady Gaga på
grönan, 140 spänn? Kom igen nu? :p

Fick hem mina kläder från h&m igår, tjocktröjorna var underbart sköna, har
använt en idag eftersom det varit lite kyligt.
Allt passade utom en cardigan som var jätte stor fast det var storlek S!

Kanske blir göteborg v.33 nu ändå, hoppas jag kan få ner harris dit med?!

puss



RSS 2.0