29onde januari

Grattis till mig! Eller ja om 6 timmar, 06.35 föddes jag :) 21 hela år, känner mig fortfarande som 18... Idag har jag städat, gjort en smörgåstårta och bakat två kladdkakor (fick hjälp av mamsen) Hade ingen lust alls att gå ut på krogen så det fick bli en hemmakväll med babe, bell å Jocke. Jag fick även två tidiga presenter, smycken av bell (kan aldrig få nog!) och ett Wii av mitt hjärta! Han är för bra, nu kan jag äntligen spela super Mario, världens bästa tvspel utan tvekan.

Nej nu måste jag gå å lägga mig så jag orkar öppna paket (känner mig som ett barn igen när det är min födelsedag) :)


Fredag

Först vill jag säga grattis på 85års dagen till min älskade mormor! Sen vill jag säga grattis till min sötnöt Becca som fyller 19 :)
Idag när jag kom till jobbet så läste jag i kalendern att ungefär 10 barn var sjuka idag... Magsjukan har kommit, fan, så idag ska jag inte gå nära någon och sprita mina händer var 5;e minut.. Jag ska ju för sjutton göra en smörgåstårta imorgon, och sen tänkte jag fylla år på söndag, och i min planering ingick INTE magsjuka.

Så efter jobbet ska jag åka å storhandla och sen ska jag bara vara hemma och mysa med mina korvisar (Robin å kissen)

Hat nyfixade naglar också!


Hmm

Hoppades på att jag skulle fått min lönespec idag men nej inte det, imorgon kanske?... Jag har varit glad och nöjd med att gå till jobbet efter det börjat en person som man kan prata med om annat än just jobbet, och såklart blir hon sjukskriven efter 2 veckor, come back! Dom andra på jobbet pratar om vädret, skolan, fritids eller snackar skit om tjejen jag är assistent till, man får helt enkelt stänga av, vi som känner henne vet att hon inte förtjänar det!

Jag är så jävla trött på att drömma, önskar så sjukt mycket att jag bara kunde sova djupt å inte alls komma ihåg vad jag drömt, man är inte så taggad på att gå upp när man vaknar gråtandes, usch.

Mina sötnosar (hon tycker pappa pratar för mycket)


Jobb

Jag jobbar på och väntar på min första lön från nya jobbet, väntar också på att få pengar från alfakassan för den månaden jag var arbetslös.. Snart fyller jag år och jag tänkte försöka mig på att göra en smörgåstårta, eller ja mamma får hjälpa till, men ändå ;)
Ska åka till rimbo och plocka ihop alla mina gamla kläder som jag har kvar där å försöka sälja dom på någon loppis eller liknande, vissa kläder är knappt använda så jag hoppas få ihop en liten slant iallafall, resten lämnar jag till röda korset eller pingstkyrkan.

Min bebis <3


Januari 2012

Vi har åkt skridskor, firat nyår på esplanaden och haft sushikväll med syster och svåger! Imorgon är det back to reality...


RSS 2.0