Lite men ändå mycket

Ja precis så känns den här veckan, har inget att göra i skolan, men på torsdag är det studentskivaaaa!!
Imorgon ska jag ta mig till Rimbo så fort jag slutar och.. ja, det är en hemlis än så länge, vi får se hur det blir :) Tänkte faktiskt ta ledigt på torsdag, vi har bara två lektioner och provet som alla andra ska göra har jag redan gjort!
Idag har vi gjort Klassen "blabla" till allihopa, det blir nog skojj!

Nu sitter jag och väntar på baby som kommer hem med sushi (ibland får man vara lite lat!) mumsii <3


Rimpaan

I fredags åkte jag till Vera, det blev lite tjejkväll innan vi gick ut, mys! SPÅR blev det, några kom inte in, polisbil, sjukhusbesök m.m..
Igår fixade jag mina naglar, grymt snyggt blev det! Vi tog oss till Rimbo vid 14, däckade i soffan och vaknade runt 19, helt slut ^_^ lagade god mat, men baby blev aldrig mätt, han åt säkert ett helt paket pommes själv! Nu väntar vi på mat, något med kyckling och bacon såg jag minsann!

Ikväll ska jag köpa en mobil lite spontant sådär.. I månad gammal, alltså inte gammal alls, 1300;- mest värt!

 


Plugg och födelsedagsfirande

Tre prov avklarade, två igår och ett idag, HELT SJUKT SKÖNT! Nu kan jag börja leva igen..

Nu sitter jag hemma i lägenheten och väntar på att mitt hjärta ska sluta. Tänkte laga lite kyckling till oss och sen ska vi vidare till Vera för att fira hennes födelsedag med massa folk, det blir nog utgång! Imorgon ska jag fixa mina naglar hos kikide, efterlängtat som satan, känner mig som en helt annan människa såhär.. 600;- kostar det, det var det billigaste jag kunde hitta eftersom jag är ganska så pank just nu, men nya naglar måste jag ha.

Nej nu ska jag äta lite ballerina kladdkaka så jag klarar mig till middagen!

Tre födelsedagar och ett misslyckande!

Haha ah där var jag påhittig va... Igår så fyllde min bror 26år, babys syrra 19år och min bästaste Vurre 19år :) Jag var i täby på dagen med mamma för att kolla lite studentklänningar, mest till skivan, men ah, det gick väl sådär.. Fick hem en klänning igår som jag beställt men den vart inte så bra, överdelen var väldigt "slapp", skulle vilja sy om den till ett annat linne överst... Senare på kvällen åkte vi iallafall till vigelsjö för att först fika lite hos Natalie och sen gick vi vidare till Vurre och Fia för att ge en present och bara chilla lite! Igår tänkte jag iallafall att jag skule pröva en brun-utan-sol spray som jag köpt eftersom jag verkligen inte har pengar att lägga ut på en soldusch, jag vill vara brun på studentskivan! Jag provade på ena armen bara, och det gick ganska bra, men sen igårkväll när jag skulle göra på andra armen så gick det inget vidare ser jag nu när jag vaknat... Får hoppas att det går bättre om mamma hjälper nästa vecka, studentskiva på skärtorsdagen, heeeeelt sjukt!!

Nu sitter jag och äter frukost, mitt hjärta sover, han drack nog för mycket kaffe igår så han har inte sovit på hela natten.. <3 Idag ska vi ha en massa föreläsningar och sen drar vi till stan, stress känner jag! Jag vill hitta en galet snygg klänning som inte är för dyr, vart ska jag leta?!

VI HAR BOKAT ALANYA! Jag, baby, vurre och fia, kommer bli så gaaaalet bra! :)


Helg igen?

Den här veckan har gått grymt snabbt, vi har kämpat med att sälja biljetter till studentskivan, pluggat projekt och jag har hunnit vara i rimbo hela 3 gånger. I onsdags åkte jag och baby till Rimbo och käkade middag, mest för att jag ville hämta mina studentkläder, en collagetröja och ett par mjukisbyxor, sköna! I torsdags åkte jag å vurre och hämtade syrrans bil på hennes jobb i hägernäs, körde den till rimbo och sen tillbaka till Norrtälje. Idag har jag pluggat och faktiskt lyckas göra det uppgifter som jag borde gjort för ett halvår sen.. Eftersom hjärtat mitt åkte till stan å träffade lite gamla jobbar kompisar så åkte jag till Rimbo och hängde lite med barnen å åt god lasange.

Nu sitter jag ensam i Norrtälje och funtar på att sova, baby kommer nog snart hoppas jag...

Vi kan va rätt söta ibland <3

Ny vecka

Ja tiden går fort, men ändå segt.. Nu verkar det som att våren tänker komma iallafall, jag har lagt undan mina vinterskor och tagit fram skinnjackan!

I helgen har vi hängt i Rimbo och inte gjort mycket alls, kollat på OC och ätit god mat, älskling envisas med att sova till 12-13 å jag vaknar vid 9 så har försökt sysselsätta mig, men det har inte gått så bra...
Ska gå och äta frukost nu å sen kanske ut å sola lite, ska vara i Norrtälje vid 15 för att plugga projekt med tjejerna.

Vi var faktiskt ute i solen ett tag igår och jag har världens sötaste kille.

Segt

I helgen åkte vi först till Svanberga på 14-års å åt en god middag, sen åkte vi till herräng och jag däckade i soffan, trött tjej! På lördagen var det sooool och varmt så vi satt ute på trappan och solade oss lite, njöt av värmen lite. På kvällen tog vi oss ut till björkö och hängde lite med vurre och cranz innan vi begav oss med dom till en "liten" fest ;p Babe och jag var nyktra så det vart inte sådär jätte roligt, så vi satt och pussades mest hela kvällen. Vi åkte hem relativt tidigt på söndagen för att tvätta och handla lite.

Ny vecka nu, kommer nog inte hända så mycket i skolan de här sista månaderna, seeeeeegt med andra ord.
Jag har bestämt att vi ska ta en vårstädning här i lägenheten nu snart, det är ju mest baby som ska rensa, men jag hjälper gääärna till ;) haha

Fick hem min klocka förra veckan och igår tog jag mig ner på stan för att förminska den, så nu är den användbar!
Tar nog ett tag att vänja sig vid att ha klocka på sig ;p


Mitt hjärta

Jag önskar att min man kunde förstå hur mycket han påverkar mig, när han är ledsen så blir jag ledsen, när han är arg så blir jag arg och när han är glad så är jag glad, det känns ganska självklart när man bor tillsammans, det smittar lixom av sig..
Jag önskar också han kunde förstå hur mycket jag älskar och behöver honom, bara ett litet leende från han gör min dag..

Jag vet att du har varit lååångt nere på humörsstegen den senaste veckan älskling, jag kan inte föreställa mig hur du känner dig.. Du får vara ledsen, du får VERKLIGEN vara ledsen å jag vill finnas här för dig, jag hoppas du vet det.. Vaknar du mitt i natten och kan inte somna om, VÄCK MIG! Om det bara är så att du vill ha en kram, väck mig..

Jag älskar dig hjärtat, det vet du.

RSS 2.0