Mars

Jobbar, sover, pussas, kramas, lagar mat, diskar och städar, det är ungefär vad jag gör om dagarna.
Saknar mina tjejer sjukt mycket också gör jag... Mjo

Igår blev jag faster! Min bror och hans fru fick en liten flicka, jag är så glad :) det var ju för tusan 4 år sen vi hade en bebis i familjen, måste få lukta lite. Får förhoppningsvis träffa dom i helgen, ska springa ner på stan och köpa något sött, är svag för sånna där björnliknande för hela (lilla) kroppen med öron, så jävla söta! Och strumpor, naaw.... Blir liten sugen ju, men det får vänta, ett litet tag till iallafall ;)

Har varit ledig från jobbet en dag sen jag började jobba den 31 Januari, superbra! Är ju bara vikarie så trodde jag skulle få jobba betydligt mindre! Idag fick jag veta att en på jobbet ska åka till Thailand i en månad från nästa vecka, och då ska jag få ta över hans rundor, jag ska alltså få köra bil, grymt! Önskar dock jag kunde fått göra det förra veckan då det var stört kallt ute... Men men, jag är nöjd, kanske kan man börja klä av sig lite kläder sen när jag ska börja cykla igen :) (pepparpeppar)

Idag fick vi sol, underbart, mer värme nu tack! Och min bil funkar fortfarande (pepparpeppar) Jag gillar den, den är söt och turkos, lite mer jag än den gråa ;p

Hann knappt använda min pälsväst i höstas, å nu saknar jag den, den bara hänger där... Stackarn..

RSS 2.0