Inget regn idag!

Ser ut som att vi klarar oss från regnet här ute idag!



Baby har jobbat natt två nätter nu, första natten sov jag galet dåligt, trodde aldrig jag skulle somna, igår gick det okej, jag hade tv:n på så att jag kunde tänka att han satt i soffan, det funkade faktiskt ;p

Eftersom vi ska äta galet dyr sushi ikväll (men helt klart värt det, det är ju så gott!) så tänkte jag att vi skulle snåla på middagen igår, det blev en jätte god tonfisksallad med ost, färska champinjoner, tomat, gurka, rödlök och grönsallad! Sen köpte vi någon konstig dressing också, men den smakade inte så mycket.

Hjärtat kom till hit till jobbet när jag slutade och han var sugen på att spela lite golf och det var min bror och hans kompisar också, så vi tog varsin elbil och spelade ett varv, ah inte jag då, men dom andra! Baby är så duktig, ser ut som att han spelat golf i flera år!

Såhär snygg är han för det mesta!:


Schema

Här är mitt sommarschema just nu, kan bli lite ändringar såklart! Men från den 16:onde är jag LEDIIIG! Då blir det Turkiet, Alanya med mitt hjärta, Vera, Fia, Isabell och Jessica, kan inte bli bättre, det kommer bli så galet bra, har precis betalat sista summan :)

Och idag fick man sista studiebidraget, ingen mer fast inkomst varje månad, men förhoppningsvis så hinner jag hitta ett jobb till hösten innan sommarsäsongen är över!


Bio och sushi

På onsdag är det dags, äntligen! Jag, Vurre, Cranz och hjärtat ska på Eclipse och innan är det sushi middag inplanerat!














Ny vecka med jobb

Sitter på jobbet igen efter en galet bra midsommar helg! I torsdags åkte vi till Rimbo och åt sillmiddag, sen åkte vi till herräng och bara tog det lugnt. I fredags vaknade jag tidigt så jag gick upp och åt lite frukost, sen gick jag, Natalie och Bidisha och plockade en massa blommor till midsommarstången och till kransar, varmt var det! Efter några timmar så vaknade mitt hjärta och vid 15.30 så skulle vi bege oss till bröllopet, men brudgummen glömde sin blomma så vi var tvunga att åka tillbaka hem igen, hets! Vi hann iallafall i tid och båda sa Ja ;) Efter vin, sång och god mat så drog sig brudens släkt hemåt och vi fortsatte dansa bland alla myggor! Vi åkte en sväng till Skebo men kom ganska snabbt hem igen för att sova och sen vakna av massa mys.

Vi var båda galet bakis när vi vakna men vid 16 så började vi röra oss mot väddö, björkö, salnö, simpnäs och mina bästa tjejor. Vår nya röda bil har fått varit med om mycket på mindre än en vecka! (Nej min pärla har aboslut inte slutat funka! Älskling behövde bara en bil nu när vi jobbar på så olika tider) Efter lite drickandes hos Fia så tog vi oss ner till simpnäs och till båten som skulle ta oss till Fejans skärgårdskrog! Vi satt på klipporna i några timmar och sen gick vi ner till krogen och hade det trevligt! Älskling träffade några gamla vänner (som han alltid gör när vi är nånstans :p) och jag dansade med mina brudar. Jag och babe sov hos Vera i en jätte mysig liten stuga och när vi vakna så åkte vi ner till simpnäs café och fikade med Fia och alla andra.

Sen åkte vi till Rimbo på grillmiddag och galna ungar och sen hyrde vi en film och "storhandlade" och sen somnade jag och sov som en stock.


Solen lyser

Solen lyser och himlen är blå!

Jag sitter på jobbet och ska snart äta upp min efterlängtade sallad! Det är ganska lite folk så jag går nog ut och snor lite sol sen :)

Igår var jag och mitt hjärta i täby och kikade lite, jag hittade ett par vita skor och en vit väska som jag ska ha på bröllopet imorgon, älsklingens morbror ska gifta sig så vi spenderar vår midsommar i Hallsta :) På midsommardagen ska vi ut i skärgården med mina tjejer, vi ska till Fejan och partaaa!

Idag fyller jag och mitt hjärta 8 månader <3 Förstår inte hur jag klarat mig utan honom någonsin, jag vill aldrig gå en dag utan att han finns i mitt liv!






20:onde Juni

Sitter på jobbet nu, hjärtat svarar inte i telefon, han sover säkert, men ändå... Jag vill åka hem till honom å pussas, han mår nog inte så bra idag, så varför sitter jag här? Varför är jag inte där han är?...

Vad gör jag för fel? Jag vet inte, jag förstår inte.. Om jag är så bra som du säger, varför mår du fortfarade dåligt? Jag skulle göra vad som helst för dig, det vet jag att du vet innerst inne.

Jag ska gifta mig med, jag ska föda dina barn och jag ska leva resten av mitt liv med dig, det är jag helt säker på, men jag tror du inte du förstår att jag verkligen menar det.

Du måste släppa in mig så nära som det bara går, för det är dit jag vill.

Jag älskar dig hjärtat, du är min andra halva, jag har aldrig känt såhär förut, inte ens i närheten! Blir bara mer och mer kär i dig för varje dag som går, hoppas du förstår det.


Pics

Här kommer lite fina bilder :) :

Världens sötaste unge!


En kväll på trägårn


En studentlunchdag


En fixa flaketdag






En kväll i parken







Ledig dag

Igår jobbade jag, var inte så mycket folk så jag hann få lite sol på mig :) När jag kom hem så åt jag å min älskling grymt god mat (kyckling, pommes och ädelostsås) vi drack vin, lyssnade på musik, kastade pil, flummade oss och pussades en massa såklart! Idag tänkte jag sova länge men katten började skrika och ville ha mat så var tvungen att gå ner och sen kunde jag inte somna om, typiskt ^_^

Ska jobba lördag-torsdag nästa vecka, pengarpengarpengar! Men det betyder dock att jag inte får träffa mina tjejer förens midsommardagen, låååångt, men då kommer vi ha grymt kul! :)

Nu är min andra halva i stockholm på svensexa för hans morbror medans jag sitter hemma i Rimbo och kollar på Scrubs och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan sätta in min kebabpizza, värsta ungkarlsaktigt...  Men med den turen jag har så har jag ju redan hittat min man för livet, och han är världsbäst, på riktigt!


För jag har tagit studenten

Ah, nufan är allt över, ingen mer skola, inga flera idiotiskt uppgifter, ingen säker plats att komma tillbaka till.. jag är lite rädd faktiskt.

Men dagen var helt jävla grym, finns inte ord, allt var perfekt (ja regnet också!)















Galen vecka!

Busy vecka har det varit! I lördags åkte jag å baby in till Norrtälje och kvällen spenderades på esplanden med vänner, skratt, cheeseburgare och underlig musik! Eftersom vi tar studenten nästa vecka så har vi redan börjat fira, i måndags hade vi räkfrossa i vigelsjö med vin å musik, väldigt mycket vin! I tisdags körde vi igen med lite drinkar å prat.

I onsdags åkte jag å baby in till Täby för att fira Natalies student, efter utspringet blev det buffé och presentöppning på offensiven i Norrtälje. Jag var nykter men hängde med brudarna ner till trägårn en stund på kvällen. I torsdags tog min äldsta vän Malin student så vi var hos henne och åt middag och pratade, väldigt trevligt var det. Mamma sydde om min klänning som jag ska ha på studentlunchen medans baby brände en skiva och sen tog vi oss hem till Norrtälje igen! Igår jobbade jag och sen blev det utgång, galet bra kväll med alla mina bästa <3

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli 15, det går så seeeeegt... Eftersom det är custom bike show så tänker jag sluta lite tidigare så får vi se vad som händer, nykter ska jag iallafall vara för imorrn det jobb igen och sen blir det firandes av nationaldagen med alkohol och grillning förhoppningsvis :)















Å juste, jag har världens bästa och sötaste kille och jag blir bara mer och mer kär varje dag, igår när jag däcka i soffan så vakna jag av att han hade lagat världens godaste fyllemat till mig, jag kunde inte sluta le! Han kommer aldrig bli av med mig, jag släpper han aldrig! Til death do us part honey, death.

RSS 2.0