Överraskningsfest

I lördags hade vi överraskningsfest för min svärfar som fyllt 50år! Vi har fixat och trixat och allt gick enligt planerna :) Han anade ingenting och blev helt chockad när både familj och vänner var på plats! Det serverades champagne och snittar (som jag fixat ihop!), sen hade vi catering från flygfyren med en massa plockmat och ostar :)

Alla verkade ha mycket trevligt så jag skulle nog vilja påstå att det blev en lyckad kväll!!

Min andra familj :)

Svärfar med sin tvilling


Torsdag

Förra inlägget skrevs förra veckan men blev aldrig publicerat så det blev idag istället!

Idag har jag varit ledig, tvättat fönster och småstädat lite! Nu ligger jag med tända ljus och kollar på världens bästa julkalender, Trolltider!

Igår var vi på bio, Breaking Dawn 2, å herregud säger jag bara, herregud... Jag är fortfarande i chock, har inte smält att det verkligen är över! Fällde några tårar i biografen men man kan ju liksom inte slappna av ordentligt så istället grät jag hela vägen hem i bilen och fortsatte sen hemma ett bra tag, kände mig ledsen å lättat på samma gång!

Nu är det bara å vänta på att DVD:n släpps så jag kan kolla på den tusen gånger till...


NTC

Hösten är här och jag har börjat träna på Norrtälje Tränings center, denna gång ska jag inte ge upp! Har min fina kollega som pepp hjälp också, woho!

I fredags blev det spontan utgång med världens bästa Fia, det var Halloween och nästan alla var utklädda, utom vi då såklart... Vi trodde det skulle vara som vanligt då ingen klär ut sig, menmen, på något sett fick jag iallafall tag på djävulshorn! Blev lite för mycket dricka då jag skulle jobba dagen efter, men jag kom upp och låg däckad hela kvällen sen istället ^^

Har hunnit med en fransförlängning också, är supernöjd :)

Har firat 3 år med mitt hjärta också! Han är bäst.


RSS 2.0