Uppsala

Halloj!

Idag är jag i Uppsala och jobbar, istället för att ha en massa vikarier så får jag och en annan kollega från Norrtälje åka hit och jobba en dag i veckan var. Jag jobbar fredag och sen måndagen efter så det är skönt att få det gjort i samma veva å sen kunna vara hemma resten av veckan, Ja jag är väldigt bekväm av mig :p

Gillar egentligen att köra bil men tycker INTE om när det är halt och när folk kör som dårar... Menmen jag vill inte krocka eller köra i diket så jag kör i min takt, folk får bli sura bäst dom vill, ser ni en liten turkos micra med reg DYL, SÅ VA SNÄLLA!! ;)

Hittat superfina bäddset här som är utgående, tror jag köper dom...!


2013

Första inlägget för detta år!

Jobbar på och har fått mycket skönare tider nu, ska även åka å jobba i Uppsala butiken en gång i veckan, känns helt okej faktiskt, även fast jag är lite bekväm av mig.. Tycker det är ganska trevligt å köra bil å få lyssna på radio!

Har hänt en del spännande som jag inte tänker berätta om här, kanske senare, vi får se hur jag känner! ;)


Gammalt inlägg som aldrig blev postat...

Jag älskar julen, att få köpa julklappar till mina nära och kära, plocka fram mina söta tomtar, alla fina belysningar och framförallt, JULMAT! I övrig så älskar jag plockmat, lite av varje då jag ofta har svårt att bestämma mig, så därför blir julbordet perfekt! Kom dock på att jag bara kommer äta 3 julbord i år, (2 stycken är redan avklarade) så därför försöker jag få mannen till att vi ska ha ett litet julbord hemma bara vi! Så det blir nog nästa vecka :)

Julafton, jag ska JOBBA på julafton... Bara 4 timmar men ändå, känns konstigt.. Sen åker vi iallafall till mannens syster och firar jul med alla i hans familj, på juldagen firar vi med vänner och på annandag jul åker vi till rimbo och firar med min fina familj!
Julklapparna har köpt färdigt för någon vecka sen, önskar såklart jag vore rik så jag kunde skämma bort alla i min närhet, menmen, jag hoppas de blir nöjda med sina klappar!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/257906/images/2012/pic_50d46f55e087c35c6afc7199.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/257906/images/2012/pic_50d46f55e087c35c6afc7199.jpg" class="image">


RSS 2.0