Yeeeeeah

Om 9 timmar åker jag till grekland! Ska sluta tänka på allt jag missar, det kommer fler chanser.
Jag har inte ens packat klart än, håller på å laddar allt nu, mobilen, kameran å ipoden (!) Jag har iallafal kramats å pussats en massa idag, kanske klarar mig på det.




Look I'm as high as the sun


Jahaaaa

Ja idag var vi på bio lite spontant sådär, vi såg Flickan som lekte med elden, den var nog ganska bra, tror jag... ganska grov..

När jag kom hem så märkte jag att mamma och pappa hade packat klart, å eftersom jag antagligen inte kommer sova hemma imorrn så fick jag värsta rycket å sprang runt å packa en massa kläder å grejjer, men nu känns det bättre! ^_^

Och blir det dåligt väder där nere så, slår jag någon...

Imorrn äre onsdag, bara så alla vet.... :)

Klart!

Nu har jag läst klart sista twilight boken, känns, sorgligt.... "Bara" två månder kvar till New Moon kommer på bio, i'll be there!




If you're blue and you don't know where to go to
why don't you go where fashion sits,
Puttin' on the ritz

Perfect

Idag har jag varit den perfekta tonåringen tror jag... Jag gick upp imorse, övningskörde till jobbet, har pluggat på jobbet hela dagen, sen kom jag hem, åt mat, åkte på Core med mamma, sen stanna vi kvar och gick på Mats medel/stations pass, fyfan va duktigt! Nu blir det plugg i fyra dagar och sen draaaar jag, mmmm <3 Eller först blir det onsdag, onsdagonsdagonsdag :)


puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss

Men jaaaa

Jag ska till greeeeeeeeeekland på fredag som sagt, fy så jävla skönt det ska bli. Missar nog lite i skolan, men wtf...

Längtar till onsdag först dock, det var länge sen jag önskade att tiden skulle gå fortare!





I'm yours

hihi

Hade en grymt mysig kväll igååår!

Idag har jag å brudarna varit fett med duktiga, vi gick upp tidigt på vår lediga dag för ett möte med soc om vårt projektarbete, sen har vi suttit på tösses i tre timmar och fortsatt jobba! :)

Nu ska jag ta cissis cykel och lämna den hos henne (har haft den i en månad nu^^) sen tar jag bussen till norrtan-vigelsjö för mys+förkrök med vurre å sen drar vi till trägårn för att fira en i våran klass som fyller 18!

OM EN VECKA ÅKER JAG TILL GREKLAND!!

ps. hoppas jag hinner träffa dig innan darl :)

puss

happyface

R

Nerkärad

Jag är totalt fast nu, TOTALT! Har precis börjat läsa sista boken...


...

sötast, behöver jag säga mer?

Nu pluggar jag!

Nu sitter jag här på jobbet och pluggar faktiskt, vill bli klar med den här jääääkla svenskan nångång...
Ska springa till biblioteket imorgon och låna fjärde twilight boken, snart kommer andra på bio, jag lääääängtar grymt mycket.



"Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka
Att allt dåligt för med sig nåt gott"

Dumma mig

Jag borde egentligen ha pluggat idag, varför har jag inte gjort det? Gaaah.. har ju prov i historia på onsdag!  

Har iaf snart läst klart Ljudet av ditt hjärta, den tar nog slut på jobbet imorrn om inte annat :) Mamma har åkt på "tjejträff" eller vad man ska kalla det, så det är bara jag å papi hemma ikväll, han ville öva på sitt munspel så jag går nog å sätter mig framför tvn ett tag. Ville egentligen träffa alex men så blir det tydligen inte ikväll.

Igår var jag och denize hos robin, vi spelade tvspel, eller denize spelade och vi tittade på, haha... Sen drog hon för hon skulle upp tidigt så jag å robin kollade på fiiiilm, eller två rättare sagt, plus några avsnitt scrubs och how I met your mother, mys helt enkelt.



puss

Fatta

Alltså..-

Jag lever mitt liv för MIG, jag gör vad JAG vill!
Så låt mig vara, för det spelar ingen roll vad ni säger, jag gör ändå som jag vill.

Säg fan inte att jag inte ska lägga mig i andras liv, för det är precis det ni gör.


Jahaaaja

Ja den här bloggen glöms ju bort rätt lätt.... Nu är vi tillbaka i skolan på riktigt, eller jag vet inte riktigt hur det känns, strul med scheman, strul med klassrum och strul med det mesta, men det känns att vi är äldst iallafall, och det känns bra. Önskar att jag hade någon som jag kunde belasta allt det här med bara.

På fredag är det fest i solna, kricke fyller 18! Temat är färgklick, det blir nog bra, jag längtar lite faktiskt :) Nu har jag fått igång min data igen och får nu hem filmer lagligt, gratis :) aweeesome

Det har blivit mycket snack om sex de senaste dagarna, både i skolan å efter, haha, underligt ^_^

Har inte pratat med Alex på en vecka heller, men han hör väl av sig när han vill något, vill inte störa, skulle behöva prata lite med han, men gör det hellre irl, plutten.

Jag tror jag ska sova nu faktiskt, annars tänker jag bara för mycket på saker jag inte borde tänka på och folk jag inte borde tänka på, tänk hur fel allt kan bli?

puss

RSS 2.0