Så gaaaalet

Igår firade vi Amina som fyller 18 år idag, grattis gumman :)
Vi började kvällen hos Amina med pastasallad, skratt, minnen och alkohol.
Sen drog vi vidare till Mobergs där Denize var, Bell och Felicia dök upp lite senare också, vääääääldigt glada!
Efter en lååång väntan kom min älskling också.

Nu sitter jag "hemma" i norrtälje, babe gick precis ut och pratade med Niclas så jag passade på att sätta mig här en stund! Idag har vi tokmyst, började dagen med att möte upp Vurre för en frukost-lunch på esplanaden, sen gick vi hem och kollade på film. Min älskling bjöd mig på sushi, mumsiii!

Vill bara berätta hur jävla underbar han är, jag blir helt galen, är så himla kär..
Har aldrig varit såhär säker på något i hela mitt liv, älskar han mest av allt.




INGA KAN ÄLSKA SOM VI

Sitter hos baby

Sitter hemma hos baby nu

Har varit nere på stan och handlat lite saker tills ikväll :)
Ja min kära vän Amina blir ju 18 imorgon så vi ska fira henne ikväll, det blir nog jätte trevligt!
Får se om Denize, Bell och baby ansluter oss senare, hope so!


Är så himla kär i hjärtat mitt, han är verkligen världens bästa.

Nu kanske han blir lite sur, men det struntar jag i (A)

Usch

Vaknade inatt av suuuupersmääärta i ena örat, är helt döv på det örat nu så antar att jag har fått öroninflammation.... Älskling är nere och tvättar han, sötnosen. Åker nog till Rimbo ikväll, känns skönt att va hemma när man är sjuk ^_^

Nu är det ny period och nytt schema i skolan, nytt I-val också, ska ha styreträning med Cranz :) men imorrn får hon klara sig utan mig.

Ska nog äta lite frulle nuuuuueee, hey

Allt

Det blev ingen New Moon i fredags, efter lite krångel så hamna vi på Paranormal Activity istället, grymt läskig film, men att folk har gråtit sig igenom den förstår jag inte riktigt ^_^ tur att jag fick hålla baby i handen iallafall. Grejen är väl att den bara är otäck om man tror på sånt där med demoner och spöken och sånt.
Nu sitter jag hemma hos älsk och väntar på att Vurre ska komma, är lediga idag men vi måste plugga religion eftersom vi har redovisning på torsdag (troligen). Babe sover så sött han, så himla fin :)




Utan dig funkar det inte, inte alls <3

MYS!

Har bara varit hemma med babe idag, låg i sängen och mös till 11 sen gick vi och handla lite bra-å-ha-saker plus suchi till lunch, mumsiii (:

Sitter i soffan nu och väntar på Paradise Hotel (älskling är helt besatt, undra varför......) har hunnit göra ett teoritest också, det är det ända plugget jag har orken till..


Imorgon är det dags för New Moon med baby, vurre och craaanz :)


Sjukling

Yes, då var helgen över, sitter hemma nu och är jätte förskyld, babe ligger uppe och sover. Pluggar lite teori också.

I lördags åkte vi till min kusin i Farsta som fyllde 40, (känns jätte skumt att säga att min kusin fyller 40, kusin, 40.. haha) fikade lite och sen åkte vi hem igen. Chillade lite här i rimbo sen åkte vi till norrtälje och umgicks med Robins bff's, det var trevligt :) Sen gick vi en snabbis till På G och på vägen dit mötte vi Bell och hon hänkade, skönt att träffa henne igen, det var för länge sen.

Imorrn är det Nationella i svenska B, låååååång dag....



Vill tillbaka till värmen och skratt hela dagarna....


Mamma Mia + körkortsteori

Ja precis, sitter här hemma ensam nu och kollar på Mamma Mia och pluggar teori. Igår kollade jag och baby på 300 och sen försökte han och mamma hjälpa mig med ett teoritest och det slutade med att alla frågor dom svarat på var fel.... Duktigt ;)

Baby åkte till nt för några timmar sen men snart kommer han igen så ska vi börja laga lite mat så blir mamma glad. Imorrn ska vi på lite släktkalas, får väl se om han överlever det ;)



Älskar att vakna bredvid dig


Ah men jag tänkte väl!

Nu är idol slut och hade Mariette åkt ut mot Rabih så vettefan vad jag hade sagt alltså, INTE OKEJ! Jag har hunnit duscha också. Tänkte nog gå och lägga mig nu så jag kan gå upp i rimlig tid och hinna börja (förhoppningsvis bli klar) med föredraget imorrn så jag slipper tänka mer på det, måste nog städa rummet också, såg en stor dammtuss under sängen.... Ska sova ensam inatt vilket jag inte gjort på iallafall minst två veckor, blir tomt. 



du betyder allt hjärtat




Trött men alltid glad tjej

Sååådär, nu sitter jag ensam hemma med datan i knät å har inga planer på att göra något annat idag. Igår hade jag dubbelkörlektion och samma sak idag, blev liiiiite mycket kanske... Men jag vaknade iallafall upp hos älskling å bättre kan det inte bli. Ska boka uppkörning idag och sen försöka sätta igång med nationella svenska föredraget, hmm... Vet inte vart jag ska börja.

Lovet gick för snabbt, jag hann iallafall med att åka till Uppsala med brudarna och baby för att handla lite å äta kinabuffé, på tisdagen hade vi lite vin&spel kväll jag, Vurre, Fia, Anna och Amina, smulor å skratt vart det! Hann även med att få bilen lagad (!) och med den ta en födelsedagstripp till herräng och hälsa på herr och fru Paymer och sen lite andra viktiga personer i min mans liv, det var trevligt.

Allt som har med skolan att göra suger just nu, och det hjälper ju inte direkt att allt blivit grått å ruggigt.. Utan dig vet jag inte vart jag skulle ta vägen.

Nu ska jag kolla klart på Riverside och sen plugga lite teori, jag ska fan ha det där jävla körkortet iår!


mitt hjärta har fått ben men jag hoppas det aldrig försvinner från mig


Hide and seek

Han är underbar, totalt jävla bäst, är stolt_tjej_91 när jag går vid hans sida.





You and me, me and you.

RSS 2.0