Helvete

Just nu känner jag bara att allt är skit och att nästan alla kan dra åt helvete :)
Jag vill snabbspola tills jag inte ska jobba mer, om det nu är för att jag inte orkar eller för att bebisen kommer spelar ingen roll, vill bara härifrån.


Datum

Datum jag har i skallen just nu:

Imorgon fredag, då ska vi till Familjerätten och Robin ska då skriva på papper att det är han som är pappan :)
Söndag! Hoppashoppashoppas att köket är färdigt då!!
1 juni, då får vi en ny arbetsgivare=jag kan skriva i mina föräldrapenningspapper, vi borde även fått schemat för juni då... Borde också fått mina arbetsgivarintyg, utan dom får jag ingen ersättning av a-kassan nu när jag får så lite timmar..
14 juni, då får vi antagligen hem barnvagnen :)
18 juni, ska vi till barnmorskan
19 juni, föräldrakurs
27 juni, två månader till BF!
27 juli, EN månad till BF! Kommer antagligen att gå från jobbet denna månad.
27 augusti, datumet med stort D.. Han får gärna komma tidigare! Bara han är frisk och vi får komma hem efter någon dag så får han mer än gärna komma typ 13-08-08, 13-08-09, 13-08-13, 13-08-18 :) lite roligare datum än 13-08-27, men allt blir såklart underbart när han än kommer!

Igår blev det ny vecka, v.27 :) han sparkar flera gånger om dagen, när han sprakar rakt upp så är det mysigt, när han sparkar neråt mot blåsan är det inte lika behagligt! Halsbrännan blir värre och ibland vaknar jag mitt i natten och måste ta en liten shot Galive, vilket mirakel det är! Verkar på direkten :)


Förbannad

Asså jävla skit! Jag är så jävla förbannad på mitt jobb just nu att jag bara har lust att dra härifrån. Folk tar ingen hänsyn alls att man ska gå på mammaledighet och att en massa papper måste skrivas! Inte heller fattar dom att man sitter och väntar hela dagarna på besked om hur sommarschemat kommer se ut, så istället för att informera om vad som händer så mörkar dom allt? Känner mig helt utesluten ur det här företaget och kommer absolut inte stanna längre än vad jag behöver...


21:a Maj

Nu sitter jag på jobbet igen efter 4 dagars ledighet! Det går sakta men säkert framåt med köket, just nu diskar vi i badrummet och det är saker precis ÖVERALLT och jag känner mig verkligen helt matt när jag är hemma å ser allt... Vill bara få allt i ordning och börja fixa, konstig känsla men jag längtar verkligen efter att få städa!

V.26 nu, (25+6)
Alltså cirka 3 månader kvar, jag trivs fortfarande med min mage och sparkarna är fortfarande mysiga!
Igår var vi hos barnmorskan och allt såg bra ut, jag är som gjord för detta :) Vi ska dit om 4 veckor igen och samma vecka ska vi också på föräldrakurs. Låter lite fånigt, men jag tror det är en bra grej :)


Crazy

Ja oj, det har hänt en del sen jag skrev sist... Kan inte säga exakt vad men det har med jobbet att göra och har gett mig en lite osäker framtid, det är någon som har klantat sig rejält kan man säga! Jag hoppas att vi får behålla vårt sommarschema och att jag får behålla mina timmar tills jag ska vara mammaledig, då har jag iallafall 1-1,5 år på mig att leta nytt :)

Vår köksrenovering går framåt! Allt är nu vitmålat och idag ska det tapetseras, jag hoppades nästan på att det skulle bli färdigt denna vecka men det kom lite saker i vägen så förhoppningsvis bästa vecka... Tänk att man kan längta så mycket efter spagetti och köttfärssås, korvstrogan, lax i ugn osv... Vill bara ha mitt kök så vi kan börja fixa ordning inför bebis <3

Idag är det sista dagen på v.25, imorgon går vi alltså in i v.26 (25+0) och det betyder att det är 14 veckor kvar! Han är nu lika stor som en aubergine och ca 24cm från huvud till stjärt :)

Igår var jag och shoppade lite mammakläder, hittade ett par jeans och tre klänningar, man ser ju lite ut som en påse tyvärr, men jag tycker om min mage :) Ja och sparkarna är fortfarande mysiga, pappa fick en smäll igår när han satte dit huvudet för att lyssna ;)

Jag har så sjuka drömmar just nu, kan drömma 4-5 drömmar på en natt och det är nog det värsta med hela graviditeten(!) Jag drömde mycket förut också så nu har det blivit ännu värre.. Önskar verkligen man kunde göra något.


V.24 (23+5)

Idag kom äntligen den riktiga värmen, det blåste en del men det var varm luft, underbart! Jag hade en lugn förmiddag och satt mest på balkongen och njöt. Vid 15-tiden åkte jag till bror min och gosa bebis, tiden går ju så fort när dom är så små, man får passa på!

Vi är nu i vecka 24 (23+5) och han sparkar och sparkar :) Det är helt sjukt att vår son verkligen ligger i min mage å rör sig... Längtar <3

Nu är mina sköna 11-16 tider på jobbet slut, i och med att jag inte ska åka till Uppsala och jobba så blir det ju mer timmar i Norrtälje så nu är det 09.45-19.15 dagar som gäller igen, ser inte fram emot det....


Helgjobb

Vill inte jobba idag, vill gosa bebis... Hoppade in extra idag eftersom vi trodde att det skulle vara massa folk ute, ack så fel vi hade... Helt dött så jag hade lika gärna kunnat vara ledig och myst med bebis... Jag längtar så det gör ont efter min egen, men jag får tänka att lägenheten är fortfarande kaos och köket är inte ens i närheten till att bli klart... Så först måste alltså köket bli färdigt, sen ska det in fler garderober i sovrummet och sen kan vi äntligen börja förbereda till bebisen! Köpa vagn, tvätta alla kläder, ställa fram och bädda vaggan, skötbordet ska komma på plats! Jag tänker flera gånger varje dag på hur mysigt det kommer bli när allt är på plats och när alla små kläder ligger nytvättade och vikta i hans egen garderob... Jag får nöja mig med att snusa på min brors lilla kille så länge!


Bebislycka

Idag blev jag faster för andra gången, vaknade imorse av en bild och texten att en liten kille hade kommit till världen! Blev så lycklig, jag ska ju också få en pojke och det känns så kul med två kusiner samma år :)
Jag åkte dit så fort dom kommit hem och njöt av den lilla, han låg i min famn och sov i två timmar, ren lycka! Men nu längtar jag så sjukt mycket efter vår egen lilla kille...


RSS 2.0