Onsdag

Hallu, sitter hemma i lägenheten i soffan mätt och belåten, pasta med räk&kräftstjärtar blev det, mums! I fredags åkte jag i sista sekund med Bell till stan och handlade, jag hittade min studentklänning, guuud så underbart! Nu måste jag bara hitta ett par snygga skor också.

I helgen jobbade jag för första gången iår, äntligen! Jag har mest städat och plockat undan saker, dom hade inte fått igång internet än som brukar vara min vanliga sysselsättning! I söndags var vi och fikade hos farmor&farfar (farmor fyllde år på söndagen och farfar på måndagen). I måndags fyllde även mitt hjärta år! Överraskade han med frukost och lite presenter, en blev försenad så den fick han idag. På hans födelsedag gick vi ut och åt gott på Ett glas med hans föräldrar och hans syster plus pojkvän, grymt god mat! Vi åkte vidare hem till oss för lite fika och mer present öppning :)

Idag tog jag en tripp till Rimbo, dels för att hämta babys försenade present och dels för att hämta min studentmössa som ska sättas på på fredag! Heeelt galet!

Nu sitter jag och väntar på att Grey's ska börja, ska nog ta mig lite hallonglass till!

ps. grattis igen Denize på din 19års dag :)


Sjuk

Har varit hemma måndag, tisdag och idag också, förskyld och hostar. Idag har jag varit värsta hemmafrun, åkte till dillingby där mina bröder fixade bilen, eller försökte iallafall... Sen åkte jag till flygis och handlade, (hungrig dumt nog) slutade med att jag köpte kakor, godis och glass... Nu har jag diskat och ska försöka koka ihop en god middag till hjärtat snart!

Här kommer lite bilder sen studentskivan i torsdags!







mina leoparder




Bra torsdag

Igår vart det studenskiva för hela slanten! Middag plus förkrök här hos mig och Robin i lägenheten, grymt kul :) Vurre tog en massa bilder så dom kommer så småning om! Det var en grym kväll och jag hade super skojj! Kom hem och somna bredvid mitt hjärta, han åkte till jobbet imorse så det var fett tråkigt att vakna själv :/ Mådde som jag förtjänade men efter ett tag så gick jag och köpte mig en nödvändig pizza! Nu sitter jag och väntar på baby, vi ska ta oss till rimbo och hänga där ikväll, vi är båda grymt trötta. Ska till ica och lämna tillbaka mina klänningar och även hämta en present till baby som jag beställt från hemlig plats!

Glass

Vårens första pinnglass har ätits av mig idag :) Magnum white!



Nu sitter jag hemma och kollar på That 70's show, baby kommer hem om en timme ungefär, han ska överraska mig med någon god mat, är redan hungrig! Ikväll blire sista rushen för projektet, sen är vi förhoppningsvis klara! :) Imorgon blir det studentskiva och förkrök här hos mig, underbaaaaart.

Vår

Lovet var inte sådär jätte händelserikt, men det gör absolut ingenting! Jag hann städa lägenheten, träffa Bell ute i solen, åka till Dillinby och byta däck på bilen, fika med Denize, ha filmmyskväll med vurre å fia och såklart mysa galet mycket med mitt hjärta!

Har färgat mitt hår igen också, ser bättre ut nu, lite brunt-rött-guld-brons aktigt :p
Idag vart vi klara med vår plansh (stavning?) till venissagen nästa vecka, skööönt!
Får min klänningar från nelly.com imorgon också, spännande!

Idag lagade faktiskt JAG köttfärssås och makaroner till middag, det vart grymt gott! Nu sitter jag och kollar på Dating in the dark, min sötnos har slumrat in i soffan, söööööööööt! <3 Funderar på att äta lite glass, hallonsorbe, mumsii! Älskar hallon, om det är något jag ska ha i min (och babys) trädgårn sen så är det en hallonbuske!




Påsk

Studentskivan var grym så länge den varade, önskar att saker hade hänt lite annorlunda dock, men så kan det gå!

I fredags tog vi oss till Herräng efter lite strul med bilen, jag somna på babys axel runt 22... Igår åkte vi till Rimbo i solen på påsklunch, mumsiiii! Nu är vi tillbaka på östkusten (som baby gärna kallar det) och väntar på ännu mer påskmat, jag älskart (: darl har somnat i soffan...

Lovet ser tomt ut.. Ska tvinga vurre och fia att komma till nt och sen kanske det blir lite studentshopping med mami. Jag måste färga håret också, det ser lite orange ut, måste bli mörkare!

RSS 2.0