Rimbo

Igår bestämde vi oss för att åka till Rimbo å chilla bara, vi var båda rätt trötta efter fredagens utgång, det var trevligt :) Idag har vi inte gjort något alls, ska strax åka och träna iallafall. Imorgon ska jag vara barnvakt hela dagen, sen tar jag bussen hem till älsklingen!

Jag bestämde mig för att beställa den rosa klockan, får se när den kommer :)




Fyra underbara månader

Jag och hjärtat har varit tillsammans i 4 månader idag, känns som mycket längre, och då menar jag såklart på ett positivt sätt, förstår inte hur jag klarade mig utan dig baby, jag är bara en halv människa utan dig! <3

Sitter hemma i norrtälje och lyssnar på tre rockband killar som spelar och sjunger för fullt! Vi har ätit sushi och jag har även hunnit med en liten promenad med Bell.

Sitter och kollar runt på lite klockor nu, har varit sugen på en sån där färgglad plastklocka, den från jetset är ju lite snyggare, men inte sådär extreeeem stor skillnad tycker jag, skulle ju helst vilja ha en lila, men annars en rosa!






Nej nu ska jag försöka sysselsätta mig, spela något kanske? ;p haha

Sovmorgon

Börjar kl.11 idag, tänkte sova länge men det gick inte, såklart!

Tänkte visa en bild på mitt nya schema men det ville visst inte funka, kl.13 är iallafall senast jag slutar... Galet

Ska på intervju med skolinspektionen idag, jobbigt, vad ska man säga lixom ;p har ju inte så jätte mycket positivt av det här senaste året med scheman å håltimmar osv... Men jaja, man ska väl inte ljuga...

Har världens bästa och sötaste kille, du får mig alltid att le älskling <3




Myshelg

Yes, har bara myst med hjärtat mitt hela helgen. Igår åkte vi å träna, sen åkte vi hem å lagade tacos tillsammans med bror min, mamma och pappa var i norrtälje eftersom pappa och hans band spelade på Norrtälje Båten :)
Men det var mys att vara själva i huset, vi kollade på 3 filmer plus lite av melodifestivalen ^^

Nu väntar jag på att baby ska vakna så vi kan äta frukost, men det lär han inte göra, så jag får väl äta själv...
Jag tänkte vara söt å bränna en skiva till mitt hjärta som han förberett, men det var 10 min kvar så jag antar att han vill ha något mer på den, aja jag försökte iallafall! Vid 14 ska vi gå ner till syrran iallafall för hennes unge fyller år, hon ska få en dvärghamster av sin mor å far, gulligt! Jag har köpt en snygg jacka/tröja och ett par söta örhängen :)

Här är jackan/tröjan:



Och nästan sånna här örhängen, fast rosa såklart :)


Nej nu skriker magen efter frukost, puss.

Hemma

Sitter hemma i Rimbo nu, har pluggat och kollat på Tzatsiki - vänner för livet, man blir så glad av sånna filmer.
Baby kommer sen när han slutat jobba, vi hänger nog här i helgen om inte någon kommer med något bättre att göra.. Syrrans barn fyller 7år på söndag så då går vi ner dit och fikar lite, om Robin är med så blir hon väl nöjd bara av det.. Omtyckt? Ah literå kanske.

Finns ALLTID här för dig hjärtat, men jag tänkte att jag skulle finnas här lite till nu, om det går! Hatar att du är ledsen, då blir jag det med såklart, du fixar det här, det vet jag att du gör <3


Chill

Denna vecka kommer till stort sett gå till redovisningar för min del, igår hade jag och vurre redovisning på det som vi jobbat med på fältstudieveckan, dvs Tvångssyndrom, så galet skönt att det är gjort! Idag hade vi en liten redovisning på historian och imorrn ska jag hålla ett tal och prata lite om kroppsspråk på svenskan. Efter lovet så är det ny period och två kurser avslutas, och jag slipper ha i-val eftersom jag får 50 poäng för att jag är med i elevrådet, jag kommer ha så galet tomt schema, vad ska jag göra då liksom?... Hoppas det blir vår snart så jag kan börja jobba! Det börjar bli väääldigt tajt med pengar nu...

Nu ska jag åka och hämta mitt hjärta på jobbet och sen ska vi till flygis å handla mat, jag har bestämt att jag ska göra bulgursallad till middag :) puss på han iallafall bara för att han är så bra.


Alla hjärtans dag

Jaha vad har hänt egentligen?
Jag har pluggat, pluggat, och pluggat. Projektet börjar gå framåt, eller något åt det hållet...

Mamma fyllde år i torsdag så vi åkte till Rimbo och åt middag och fikade.
Tänkte väl hänga i rimbo i helgen också men det blev inte så. Baby skulle träffa en vän i fredags så jag åkte över till Bell å umgådes lite. Gick ner till trägårn en snabbis men åkte hem rätt fort igen. Igår var vi på 20-års kalas å åt en grymt god smörgåstårta och sen åkte vi till Hallstavik och träffade babys vänner. Var grymt trött, men vi kom väl hem vid 00.

Nu sitter jag och pluggar och baby sover, funderar på vad jag ska äta.

Alla hjärtans dag planer har vi inga, mysa här hemma utan mobiler och datorer låter bra för mig. Sushi till middag kanske? Vi får se helt enkelt

Hmm...

Okeeeeeeej, det sista inlägget var det INTE jag som skrev, lite av det var ju i och för sig sant, men ändå!
Dumma söta älskling <3


mums :)

Har precis ätit en fantastisk köttfärssås lagad av min pojke! MUMS! (:

Nu ska jag klä av mig och lägga mig på hans nakna sexiga kropp och smaka lite på honom till efterrätt, hahaha! (;
min pojke

Körkort & ny bärbardator, check!

Veckan har gått grymt fort, har hunnit jobba ihop en hel rapport med vurre, fått min present från hjärtat (dvs en grymt söt liten dator), TAGIT KÖRKORT (!) och jag har även hunnit tagga till att få mina studentkläder+mössa men "tyvärr" så var det bara mössan som kom, ville ju ha mina mjukiskläder!
Nu till helgen är det först mys som gäller, sen på lördag ska jag bege mig till Norrtälje (vigelsjö) och fira Amina, käka middag och dricka lite vin :)

Baby ska jobba hemifrån imorrn, får se om jag åker med mami till Norrtälje och handlar lite, annars ska jag försökte sova så länge som möjligt, sen fixa ihop min slutsats till rapporten och sen kanske överraska baby med nåon god lunch ;)
Den här bilden fick jag iallafall på min födelsedag av baby, jag fattade inte riktigt först vad det var jag skulle få, lite dumt kanske, men jag trodde absolut inte han skulle köpa en dator till mig! Han är så jäääävla söt <3 Funderar bara på hur jag ska kunna överträffa hans presenter sen när det är han som fyller år....


Älskar dig så grymt mycket älskling (och nej inte bara för att du har gett mig en dator! ;p), du är så galet bra, blir galen på dig ibland för det, älskarälskarälskar dig <3

When you breathe I wanna be the air for you

Juste, nu när jag ändå kommer ihåg det, beställde lite kläder från H&M i mitten på januari å de mesta kom efter någon vecka utom det jag ville ha mest (såklart) de här baggyjeansen (som kom i fredags när jag fyllde år, vilken tajming!):


Grymt snygga när dom sitter på, när dom är av ser dom helt galet stora ut! Jag kör på en tofs längst ner iallfall, men på sommarn när man har lite bättre skor så blir det nog snyggast att vika som på bilden! Är grymt nöjd.


Every river that you tried to cross

Nu sitter jag hemma i norrtälje och väntar på att Vera ska komma hit, vi har nämligen fältstudie vecka så vi ska jobba hemma med ett litet projekt! Födelsedagen var hmm, bättre än bra, men inte bäst, haha. Jag hade kul iallafall å alla mina bästa var närvarande.

Den bästa presenten var iallafall en bärbardata (!) från mitt hjärta, fick en bukett med grymt stora och fina rosor av honom också. Sen blev det mest behövande småsaker så som presentkort, handdukar, en kokbok, skålar och smycken :)

Haha jag och älskling har populäraste bilden från kvällen, ganska charmiga...

RSS 2.0