25:e Juli

Igår firade jag och baby 9 månader, 24:e är vår dag även fast jag älskade honom mycket tidigare än så! Han är värd mer än allt på denna jord.

Jag älskar ditt leende när jag väcker dig med en puss på morgonen
Jag älskar när du tittar på mig som bara du kan
Jag älskar när du kysser mig tusen gånger på kinden
Jag älskar dina söta sms
Jag älskar när du säger att jag ska föda dina barn
Jag älskar när du ska berätta något men mitt i allt så glömmer du bort vad du skulle berätta och pratar om något annat
Jag älskar att du har världens mjukaste läppar
Jag älskar att du är så jävla söt!


Första bilden :)


Back at work

I måndags efter att ha firat pappa, ätit paj, hämtat hjärtat och lekt med barnen så åkte vi tillbaka till herräng, vi fick med oss Bell också! Vi hamnade i soffan med film, jag kände mig jätte sjuk, ont i halsen och det liksom ilade i hela kroppen! Bell somnade iallafall först och baby sist, såklart ;p I tisdags så badade vi och solade trots molnen, när Bell åkt hem så grillade jag och baby och sen mös vi bara. Igår tog vi oss också ett dopp i poolen, bastade i ungefär 3 minuter (jag iallafall) och sen lagade vi grillad lax, potatis och kall romsås :) Sen städade vi huset lite smått och sen åkte vi till Norrtälje, jag slocknade rätt snabbt.

Nu sitter jag på jobbet igen, ska jobba torsdag-söndag, sen ska jag föreslå en shoppingdag för mig och hjärtat och sen åker vi nog tillbaka till Herräng igen.
Imorgon ska jag till Rimbo och grilla med tjejerna, ska ju jobba på lördag så det blir ingen dricka för mig, tråkigt men det är okej.

Jag och babe tog en massa söta bilder i söndags, får väl hoppas att han langar upp dom snart!

Rimbo och kalas

Jag och baby har varit i Herräng sen i fredags och nu sitter jag i rimbo, det är pappas födelsedag och min namnsdag! :) Baby är i stan, hoppas han kommer snart... Sov utan varann inatt vilket vi inte gjort sen julafton ^_^, galet... Jag sover så dååååligt utan han, vaknar hundra gånger, inte bra.. Vi håller på och gör pajer och tårta här hemma, det kommer lite folk runt 16, sen åker vi till Herräng igen ikväll, och förhoppningsvis så följer Bell med ut och dricker öl och chillar! :)

Ah har inte så mycket mer att säga, har ont i halsen och är allmänt trött, så jag tror jag lägger mig en stund, tjaao.


Svett, mat och kalas.

Ja ungefär så såg gårdagen ut, på ett bra sätt självklart! Jag jobbade och kom sen till Rimbo och en stressad svettig kille som ville duscha, så det gjorde vi! Sen åkte vi till Svartbäcken och familjen Hilding eftersom Sussi fyllde 50år, congratz! Vi åt en massa god mat och lyssnade på live musik som papi och the gang spelade, Milla sjöng så fint att mamma börjde gråta, hon var nog lite överkänslig efter lördagen...

Och vad hände då på lördagen? Jo min bror gifte sig (!) och ingen fick såklart veta något, utom mamma, pappa och Petras mamma och pappa (ungefär EN timme innan....) Alla dessa borgliga bröllop... Jag vill ju också vara med! Mamma och pappa gifte sig i hemlighet (jag var inte född då, men ändå) och min syster lika så, hemligthemligt.. Visst att vi inte är kristna och vill gifta oss i en kyrka, men vafan, man kan ju ha fest iallafall! ;D Nu fattas bara en liten bebis som vi andra kan få lukta och pussa på, mmm..

Jag har världens sötaste pojkvän!
Pappa säger; ah är det eran tur nästa gång å gifta er eller?
Och Robin svarar: Njaa, vi ska nog ha en liten bebis först! HUR SÖT?! Det säger han till min pappa liksom, gaaaah vad jag älskar den mannen <3


Trött...

Igår jobbade jag, sen åkte jag hem till baby och vi var båda hungriga men utan fantasi så det slutade med att vi åt ravioli, latmat! När vi gjort oss klara så gick vi till Patrik och Becka med öl och vin, vi satt på deras balkong och umgicks och sen drog vi ner på stan, det var så galet lång kö till trägårn så vi gick till teatern istället. Jag och babe drog hem vid 02 (tror jag) och åt lite nudlar och varma mackor, haha.

Nu sitter jag på jobbet trött som en björn och solen lyser, ikväll ska vi till Rimbo och bara chilla, men först måste jag ta mig till lägenheten och väcka mitt hjärta och städa lite, hatar att åka iväg när det är kaos, eller jag hatar att komma hem när det är kaos rättare sagt.

Här kommer lite fina bilder!
Mina sötnosar


En solig kväll så ville mitt hjärta spela golf


Jag var glad och pussig på studenten


Det här är så galet gott att jag skulle kunna äta det flera dagar i veckan, synd att det är så dyrt...


En kväll i parken


Midsommarafton


Mysig kväll i rimbo


Och nu kurrar magen min så jag ska äta detta:






ps. älskar min Robin mest på denna jord, han är det bästa som har hänt mig.

Jobbar

Magnum gold är en bra grej!
Och jag förstår inte varför jag klär på mig vita kläder när jag VET att jag blir smutsig efter 5 minuter!




Jobbar

I fredags gick vi ut, jag, bell och baby. Vi började kvällen på Åtellet och där var Ida plus tre till, så där satt vi tills dom stängde vid 00, då gick vi till trägårn ett tag. Jag å baby var ganska trötta så vi drog oss hemåt vid 01. I lördags sov vi halva dagen och sen åkte vi till Alunda på släktträff, flugor, myggor och god mat. Sen sov vi i Rimbo och på söndagen låg vi ute och solade och larvade oss med vatten! ;p

I måndags och igår hade vi tänkt åka och bada men såklart var det moln på hela himlen, vi blev iallafall bjudna på födelsedagsmiddag i måndags plus lite kubb, och igår syndade vi och åt pizza. Jag har kommit på att jag ska nog sluta äta så mycket kolhydrater, har inte ätit pasta på tre dagar nu och känner redan att magen har lagt sig. Idag har baby lovat att vi ska träna ("pepparpeppar"), och jag ska sluta dricka cocacola och sluta äta onyttigheter, behöver dock hjälp med det så detta gäller Robin Ulf Paymer också!

Nu sitter jag iallafall på jobbet och dödar flugor, ska ut och sola nu!


Soool

Herregud va varmt det är, jag klagar inte, bara önskar att jag inte jobbade! Har precis städat hela receptionen, damsugit och torkat golvet, DÅ blir man varm. Blev iväg skickad att handla lite dricka till helgen också, passade på att åka en sväng hem, men min man var inte så pigg å glad så jag skynde därifrån och lämnade han ensam i vår vääääldigt varma lägenhet! Ikväll blir det nog utgång med mitt hjärta (ska iallafall försöka tvinga ut han) och bell, hon fyller år nästa vecka men eftersom jag jobbar nästa helg så tänkte jag småfira henne idag istället :) Mysigt att gå ut och ta en cider bara, har ingen lust att vara bakis imorgon på babys släktträff... Min syrras dotter Vilma har en liten hamster som vi ska ta hand om från och med lördag, spännande ^_^ Dom ska till london och sen upp till ljusdal så det blir i ungefär en vecka.

Såhär trevligt hade vi det på Fejan på midsommardagen!

Eclipse

Ja igår kollade vi på Eclipse, såklart den var bra! Jag känner att antingen gillar man filmerna eller så gör man det inte, punkt slut. Jag tycker att New Moon var bättre, den får jag aldrig nog av. Scenerna var galet underbara i Eclipse, man blir kär helt enkelt. Kan dock inte låta bli att vara Team Jacob... Jag hatar ju att frysa!



Jag läste precis på deras svenska hemsida att Breaking Dawn kommer komma ut som två filmer! Vi diskuterade det igår att det är så mycket som är viktigt (vi har läst boken) som dom inte får missa att ta med! Och nu när det blir två filmer så kan dom nog lyckas få med det mesta, så det kommer nog bli grymt. Dock är premiären på första delen den 18 November 2011... 504 dagar... Jag längtar redan, och jag ska gå på premiären vart på jorden jag än är.



(Bilden är en manipulation)

RSS 2.0