27:e mars

Första ultraljudet, har ännu inte smält det. Äntligen kom dagen vi väntat på så länge! Känslan när jag fick se det lilla livet i min mage är obeskrivlig, önskar jag kunde lägga ner den känslan i en burk och ta fram den på jobbiga dagar. Ren lycka! Vi såg tydligt på skärmen att det är en liten kille som ligger och sparkar där inne. Jag har inte känt något än pga av att moderkakan ligger längs hela magen, men man såg både armar och ben röra sig för fullt där inne! Datumet fastställdes och det är den 27:e augusti vår prins kommer <3 Namnet har vi redan bestämt men självklart måste man vänta och se om det verkligen passar, vi har några backup namn också ;) desto svårare blev ju andranamnet...


Dagen D

Nu börjar jag nedräkningen, om cirka 4 timmar ska vi äntligen få se vår bebis! Jag hoppas verkligen att allt ser bra ut och att det inte är några komplikationer, hoppas även på att den lille ligger rätt så vi får veta om det är en liten pojke eller flicka!

Definitivt en av de största dagarna hittills i mitt liv ❤


Ikea

Dagen har spenderats på Ikea med svärföräldrarna, nu är vårt nya kök beställt och det kommer bli så sjuuuukt bra! Jag är dock superförskyld och det hjälpte inte direkt att stå upp hela dagen, ryggen uppskattade inte heller det... Så ikväll blir det soffläge och även morgondagen kommer spenderas där!

På onsdag är det ultraljudsdags, längtar men är även väldigt nervös!


Uppsala

Hänger ju i Uppsala en del nu, iallafall en dag i veckan, och idag är en sådan dag!
I måndags var jag ledig så då tog jag med min käre far å åkte till Älvsjö för att kolla på en ny bil, den fick godkänt av far och vi tog med oss den hem :) superskön att köra och jag älskar den! Kombi, automat och stolvärmare, är nu redo för familjelivet och bebis är välkommen ut, snart iallafall.. Trots att jag toklängtar efter att ha den lilla i min famn så känns det ändå bra att ha hela sommaren till att fixa och handla allt.

Prick en vecka kvar till ultraljud och då får vi äntligen se dig, hoppas även på att få veta om det är en han eller hon! Robin är lite osäker på om han vill veta eller inte då det lätt kan bli fel, men jag håller fast vid att jag vill tjuvkika!


Sömn

Inatt har jag sovit heeela natten! Brukar alltid behöva gå upp på toa men idag klarade jag mig! Imorgon är jag ledig och på kvällen ska vi ut å käka födelsedagsmiddag med familjen, svåger fyller 35 år :)

Jobbar i helgen men känns helt okej, jobbar ju bara 3 dagar nästa vecka :)
Nu ska jag åka till jobbet, have a nice day! 💋


13:e mars

Idag bråkar bebis med mig, han bubblar och växer antagligen en del!

Fick en supercharmig bild av min fina vän igår, saknar er! Snart är vi samlade igen, sushikväll snarast hoppas jag :)


Lycka

Känns overkligt fortfarande, längtar efter den där lilla svartvita bilden som visar att allt är bra.. Bara 15 dagar kvar till ultraljud!


RSS 2.0