Dinsko

Vill ha, ska köpa:


R <3

Min man är så galet snygg, jag älskar dig Robin Paymer, du är det bästa som hänt mig, vill inte vara utan dig.


Stääääda

Igår låg jag utslagen å bakis som aldrig förr, nästan iallafall.. Onsdagen var grymt, började dagen med att jag å Bell åkte in till stan och shoppade, åt god kebab och hittade ett par skit snygga skor som vi ska köpa sen, så småning om! Efter vi kommit hem och jag ätit middag med baby så kom Bell till oss, vi rökte vattenpipa, drack mojito och martini och sen drog vi ner till trägårn. Vi gick hem lite innan ett, och hade en gaaaaaaaaaaaalet bra natt, hehe.

Idag har jag diskat, damsugit, dammat, rensat och snart ska jag tvätta golvet i badrummet.
Ikväll ska vi bjuda mina svärföräldrar på middag här i lägenheten (älskling ringer dom och säger, men ni kan ju komma hit och äta, jag ger han en blick när han lagt på, och då säger han lugnt och fint med hundvalpsögon: jag tänkte att du kunde göra din jäääääätte goda kyckling....) haha.. Ah så så får det bli, om jag inte hittar på något annat och göra så trampar jag till flygis och handlar, annars får baby göra det sen!

På tisdag åker vii, jag vill börja packa nu, tänker flera gånger i timmen på vad jag ska packa ner :p


Såhär kul har vi ibland:





Alanya

Om en vecka åker vi till Turkiet, Alayna! Det blir jag, baby, bell, vurre, cranz och jessika.

Här är vår pool och bar


Haha kass bild, men ah man ser ju iallafall vart vi ska bo :)

Nelly

Shoppade lite på nellyrean i slutet av juli, den vita tröjan köpte jag i grå (hittade ingen bild på den) örhängena var jätte fina men tyvärr jätte tunga så dom kommer nog bara användas ibland. Den svarta tröjan var oversize och snygg, önskar dock den var lite större i halsen! Köpte en berlock med ett ankare i också, den har nog tagit slut för hittade ingen bild på den heller! Fanns dock ingen "hängare" på den, men det får jag fixa!


7:e augusti

Sitter på jobbet trött som en hundvalp, vi åkte till hallsta igår och spelade monopol, mycket trevligt, åkte ut ganska fort men ändå ;p det vart inte allt för sent, men såklart var det dimma hela vägen hem så var tvungen att köra i 50-60 hela vägen, så det tog sin lilla stund...

Idag ska vi på grannfest hemma i Rimbo, kräftor blir det! Ska jobba imorrn också så det blir nog inte så sent för min del.

I onsdags var vi på Grönan, väldigt bra dag, insane var insane! Tvingade upp Patrik och Petra i frittfall också, den är så sköön i magen tycker jag :)








We, were never meant to be baby we just happen



I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
But I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did
(As hard as I did, yeah)
You got me thinkin' bout our life our house and kids, yeah
Every mornin' I look at you and smile
'Cause boy you came around and you knocked me down
Knocked me down

2:a augusti

Back at work, vi har hängt i Herräng från måndag till torsdag, myst, badat, grillat och pussats. I fredags var vi ut en sväng med Patrik och Christian, belly var på trägårn också. I lördags hade vi överraskningsfest för min bror och hans nyblivna fru här ute på golfbanan! Det startade som en kusinträff och sen kom alla närmaste, liiite chockade dom blev, sötnosarna. Vi ska få en bebis också, min bror alltså, det kommer bli grymt :)

Om 15 dagar åker vi till Alanya! Jag längtar sååååååå mycket, det kommer bli den bästa semestern hitils, utan tvekan, alla mina bästa vänner, bara mysa, äta gott, festa, och chilla, awesoooome.

Jag har världens bästa pojkvän och har aldrig mått så bra som jag gjort de senaste 10 månaderna!
Älskar den här bilden:

RSS 2.0