Jobb

Igår var en väldigt händelserik dag! Först var det valdebatt i aulan på roden och alliansen ägde sönder röd-gröna totalt! Kan dock ha varit för att dom hade bra talare, men ändå. Sen runt 14 tiden så gick jag till frisören och fixade mitt hår, klippte och färgade ljusare, ville ha det lite ljusare än det blev men det blir nog blekare av solen får man hoppas! Klippte topparna och en liten lugg, så lite annorlunda iallafall.

Efter middagen så kom vurre och cranz hem till oss och åt kex å ost och kollade på eurovision, men runt 22.15 när det var 3 låtar kvar så dog vår tv... eller ah kanalerna alltså.. Tydligen så hade båda husen dött på el och det var bara tre lägenheten som lös, inklusive våran! (Y) Men vid 22.50 så dog elen också, men bara i en halvtimme som tur var, kul om alla kylskåpsvaror hade blivit varma ^_^ Så ja vi missade alltså slutet på eurovision å det sög ju, men ja, Sverige gick ju inte vidare, tråkigt tycker jag.

Imorse gick jag upp vid 9 för att åka till jobbet och innan jag åkte så kollade jag ut och vad? Regn... Så jag la mig i soffan och somnade några timmar till, kom hit vid 12 men fortfarande inga spelare. Snart ska jag åka hem till Norrtälje och packa lite, vänta på babe å sen drar vi till Rimbo, ska lyssna på när pappas band spelar ikväll, det var länge sen! Får se vad som händer sen, är väl lite sugen på att gå ut, men borde spara lite pengar.. Tror mitt mellannamn borde ändras till Slösarn...

Här är min snygga pojkvän som klippte snyggaste frisyren i veckan, man ser inte så mycket på den här bilden, men kan lova att den är galet snygg!


Regn å kyla

Vilket jääävla land vi bor i, ena dagen ligger man och steker och andra dagen regnar det och tjocktröjan är på!
I torsdags blev det picknick med baby, svärföräldrarna, Natalie och Emil vid lommarbadet, grillad kyckling och potatissallad, mumsii :)



I fredags bjöd jag mitt hjärta på sushi och sen åkte vi ut till Herräng och bara mös, kollade på film och kramades! I lördags hämtade vi upp Stefan i Hallsta sen åkte vi till Herrängsskola där pojkarna spelade lite boll medans jag låg å sola, har bränt mig lite på näsan ^_^ baby är helt röd på axlarna...

Nu sitter jag och jobbar, värmen är på och folket är, ah inte här iallafall. Ska nog käka lunch strax sen vid 16 åker jag till Norrtälje och hämtar baby (som säkert ligger och sover) och sen åker vi hem till Rimbo och äter :)

Jag älskar min Robin så galet mycket, han är världens bästa pojkvän och jag lämnar honom aldrig! Ingen har någonsin fått mig att le så mycket som du, du är min värld och allt i den <3

21:a Maj

Sitter på jobbet, väldigt tomt med folk... Naturs studentskiva var i onsdags, grymt bra kväll! Igår hade jag mitt sista prov på gymnasiet, gaaaalet!

Nu är turkietresan fullbordad, Isabell ska följa med också, det kommer bli så stört bra, jag längtar! Hon hade beställt två grymt snygga klänningar från nelly, sommar AB! Så jag beställde en nyss jag med, fast grön :)

Här är klänningen på snygga Kenza:


Här kommer lite bilder från studentskivan också, temat var: Ursäkta jag har nog kommit fel!

























Rimbo

Igår åkte vi till Rimbo och åt god mat, kollade på tv plus en film, mys! Idag har jag jobbat i några timmar, det började regna så jag åkte hem, nu har jag och älskling lagat pommes med ädelostsås plus grillad kyckling, sitter och letar efter något att se på tv men det verkar inte finnas ett j*vla skit att se på! Det är ju ändå lördag, konstigt... Regnar det inte imorrn så ska jag ta mig till jobbet, ska försöka tvinga upp baby också så får han följa med mig!

Här kommer lite fler bilder från mösspåtagningen:










Avslut på projekt + grym grillkväll

Igår hade vi redovisning på vårt projekt som vi spenderat så gaaalet många timmar med, helt sjukt att det är över. Vi firade med grillkväll och alkohol i vigelsjö! Jag, baby, Vurre, Fia, Jessica, Jessica, Ida och Tomas satt ute och frös i solen, men det var så väääärt! Ölen höll sig kall iallafall :)

Finns inte så mycket mer att säga då bilder visar mer än tusen ord!















Nu sitter jag på jobbet och skriver in en massa namn, ikväll bär det av till Rimbo, ska åka hem till Norrtälje först och hämta mitt hjärta som troligen ligger och sover nu, ville stanna kvar och mysa...

3 Maj

Då var mösspåtagningen och valborg avklarat, det var helt galet bra, vilken känsla! Spenderade dagen med mina bästa, drack gott, grillade och bara njöööööt.






RSS 2.0